Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu toimisto- tai laitossiivooja

Inhouse Partners Oy Kuopio

Inhouse Partners Oy on valtakunnallisesti toimiva kokonaisvaltaisiin siivous- ja toimitilapalveluratkaisuiden tuottamiseen erikoistunut yritys.

Etsimme siivoojaa myymälä kohteeseemme Siilinjärven ja Sorsasalon alueelle. Työt tehdään aamuisin tai iltaisi.Aikaisempi emus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta meiltä saat kunnollisen perehdytyksen tehtävään. Kohde on hyvien kulkuyhteyksien vieressä.

Jos koet olevasi reipas, oma-aloitteinen ja työhösi sitoutunut, niin laita hakemus.Inhouse Partners Oy on valtakunnallisesti toimiva kokonaisvaltaisiin siivous- ja toimitilapalveluratkaisuiden tuottamiseen erikoistunut yritys.

Etsimme siivoojaa myymälä kohteeseemme Uusikylän alueelle. Työtehtävään kuuluu myymälätilojen siivousta. Siivoustyöt tehdään arkiaamuisin ma-pe. Työaika kohteessa on reilu kuusi tuntia viikossa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta meiltä saat kunnollisen perehdytyksen tehtävään. Kohde on hyvien kulkuyhteyksien vieressä.

Jos koet olevasi reipas, oma-aloitteinen ja työhösi sitoutunut, niin laita hakemus.
WWW-osoitehttp://www.ihp.fi
Yhteystiedotrekry@ihp.fi
Työpaikan osoite70460 KUOPIO
Palkkaus10,67
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty19.02.2020
Ilmoitusnumero10273317

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin