Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kehitysinsinööri

Insinööritoimisto Comatec Oy Turku

Etsimme dynaamista Kehitysinsinööriä Turun tiimiimme.

Osallistut asiakasyrityksemme suunnitteluosastolla tuotekehitysprosessin kehitys- ja ylläpitotehtäviin yhdessä yrityksen sisäisten rajapintojen (myynti, suunnittelu, tuotanto ja huolto) edustajien kanssa. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet kiinnostunut kasvamaan osaajaksi kyseiseen tehtävään. Sinulla on kokemusta laatupuolen tehtävistä ja/tai alan koulutusta. Sinulla on hyvät taidot MS Office-ohjelmistoista (erityisesti Excel) ja PDM-tuotetiedonhallintaohjelmisto- ja ECR-prosessiosaamista. Sinulla on kokemusta palaverien vedosta ja raportoinnista.

Omaat hyvät kommunikointitaidot (suullinen ja kirjallinen) sekä suomeksi että englanniksi.

Edellytämme Insinöörin- tai DI-koulutusta.

Kokemus 3D-suunnitteluohjelmistoista ja liikkuvista työkoneista on eduksi.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 9.8.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Insinööritoimisto Comatec Oy

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme yli 600 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisumme perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

Lue meistä lisää www.comatec.fi
WWW-osoitehttp://www.comatec.fi
YhteystiedotLiiketoimintapäällikkö Sami-Jussi Hollo, puh. 050 5579 805, sami-jussi.hollo@comatec.fi
Työpaikan osoite20360 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.comatec.fi/recruitment/#/job/908?portal=mol&lang=fi_FI
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396224
Työnantajan viite908

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin