Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pääsuunnittelija

Insinööritoimisto Comatec Oy Vantaa

Comatec Groupin liiketoiminnan kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle

Pääsuunnittelijaa (mekaniikka)

Pääsuunnittelijan työ sisältää suunnittelijoiden ohjaustehtäviä sidosryhmien kanssa. Lisäksi työhön liittyy tuotannontukitehtäviä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä tehtaaseen.

Olet koulutukseltasi konetekniikan insinööri tai DI ja sinulla on vähintään 3-5 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on hyvä osaaminen suunnittelusta sekä perusosaaminen tuotannonohjausjärjestelmistä, mekaanisista mitoituksista ja standardeista.

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat kyky hallita kokonaisuuksia ja hyvä koordinointikyky eri sidosryhmien välillä. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Suomen kielen lisäksi osaat englantia hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään osaamistasi
- mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme mielenkiintoisissa projekteissa

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 28.7.2019 mennessä rekrytointi-järjestelmäämme.

Insinööritoimisto Comatec Oy

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme yli 600 asiantuntijaa 19 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin sekä laivoista.

Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatio- suunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisumme perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lue meistä lisää www.comatec.fi
WWW-osoitehttp://www.comatec.fi
YhteystiedotPetri Ollikainen, petri.ollikainen@comatec.fi
Työpaikan osoiteJaakonkatu 3, 01620 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.07.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.comatec.fi/recruitment/#/job/768?portal=mol&lang=fi_FI
Ilmoitus jätetty24.06.2019
Ilmoitusnumero10009018
Työnantajan viite768

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin