Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koneautomaation asiantuntija

Inspecta-konserni Tampere

Vahvistamme teollisuuden palvelujamme ja haemme koneautomaation asiantuntijoita eri puolille Suomea. Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden koneautomaatiojärjestelmien arvioinnit sekä muut automaatioarvioinnit mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa teollisuusasiakaskohteissa. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Jyväskylä, Oulu tai Tampere.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta teollisuuden automaatiosta, koneiden suunnittelusta, automaatio- tai ohjelmistosuunnittelusta tai muusta koneautomaatioon liittyvästä työstä. Arvostamme käytännön koneautomaationkokemusta ja automaatiototeutusten ymmärrystä sekä kokemusta valmistus-, prosessi- tai energiasektorilta. Odotamme oma-aloitteisuutta, sujuvia vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia joustavasti ja aktiivisesti asiakkaiden kanssa sekä hyviä kirjallisia raportointitaitoja. Toimit mielelläsi myös kouluttajan roolissa ja hyödynnät luontevasti työssäsi lakeja, asetuksia ja standardeja. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä palveluhenkisyys ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, ja haluat kehittää ja syventää osaamistasi. Tehtävässä tarvitset matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme liikkuvan, mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa on erinomainen mahdollisuus kehittyä oman osaamisalueen huippuasiantuntijaksi vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Asiantuntijamme arvostavat työmme liikkuvuutta ja itsenäisyyttä sekä työyhteisömme tiivistä ja kannustavaa työilmapiiriä. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/tyopaikat viimeistään 19.8.2018.


Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 650 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan - joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jossa on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.
WWW-osoitehttp://www.inspecta.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa 16.7.2018 jälkeen toimialapäällikkö Toni Vepsäläinen, p. 050 594 0211, etunimi.sukunimi@inspecta.com.
Työpaikan osoite33560 TAMPERE
PalkkausKuukausipalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan / mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.08.2018
Jätä hakemushttps://www.inspecta.fi/tyopaikat/Avoimet-tyopaikat/koneautomaation-asiantuntijoita/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.inspecta.fi/tyopaikat
Ilmoitus jätetty29.06.2018
Ilmoitusnumero9630561

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin