Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastusinsinööri nosturitarkastukseen

Inspecta-konserni Kouvola

Haemme eri puolille Suomea tarkastusinsinöörejä nosturitarkastukseen. Tehtävänäsi ovat nostureiden ja nostolaitteiden tarkastukset sekä laitteiden vaatimustenmukaisuuden arviointi. Toimipaikkasi voi olla Kotka, Kouvola, Tampere tai pääkaupunkiseutu.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, joka sisältää myös sähköalan opintoja. Työkokemus nostolaite-, sähkö-, hissi-, kiinteistö- tai muulta teollisuuden alalta on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/tyopaikat viimeistään 19.8.2018.


Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 650 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan - joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jossa on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.
WWW-osoitehttp://www.inspecta.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa 16.7.2018 jälkeen toimialapäällikkö Toni Vepsäläinen, p. 050 594 0211, etunimi.sukunimi@inspecta.com
Työpaikan osoite45130 KOUVOLA
PalkkausKuukausipalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan / mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.08.2018
Jätä hakemushttps://www.inspecta.fi/tyopaikat/Avoimet-tyopaikat/tarkastusinsinooreja-nosturitarkastukseen/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.inspecta.fi/tyopaikat
Ilmoitus jätetty29.06.2018
Ilmoitusnumero9630521

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin