Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Optikko / Optometristi

Instru optiikka Oy Forssa

Etsimme kesäksi tiimiimme vahvistusta! Meillä on Forssassa tarjolla kesäksi kesätyö jo optikoksi valmistuneelle tai alaa viimeistä vuotta opiskelevalle alan ammattilaiselle, työtunnit 30/vk.

Työllistämme tänäkin kesänä paljon reippaita kesätyöntekijöitä optisen alan mielenkiintoisiin tehtäviin! Etsimme joukkoomme alan tehtävistä kiinnostuneita, alan opiskelijoita ja jo valmistuneita alan osaajia! Tämä on erinomainen ponnahduslauta kohti uuttaa uraa myös optisella alalla työskentelystä haaveilevalle! Tarjoamme työsi tueksi alan viimeisintä teknologiaa.

Optikkona toimit myymälässämme luotettavana näönhuollon asiantuntijana ja opastat asiakkaitamme kehysten valinnassa aina silmälasien luovutukseen asti. Huolehdit omalta osaltasi myös myymälän konseptin mukaisesta ulkoasusta.

Asiakastyytyväisyys on sinulle ylpeyden aihe, ja aito halu auttaa välittyy työskentelystäsi. Myyntihenkisyys on osa persoonaasi. Ymmärrät myyntityön vaatimukset ja haasteet ja sinulla kenties onkin jo aiempaa kokemusta myyntityöstä. Meillä voit aina luottaa myös kollegoidesi apuun, sillä vain yhteistyöllä voimme menestyä jatkossakin! Voit olla optikko tai optikko-opiskelija. Laita hakemuksesi mahdollisimman pian meille!

Hakuaika tehtävään päättyy 20.4.2021, mutta älä jätä hakemista viimeiseen päivään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävän kesto toukokuun puolivälistä elo-syyskuuhun.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan kesätyöntekijän kokemukseen meillä työskentelystä:

https://instruoptiikka.fi/uutiset/kesatyontekijan-kokemukset-juuson-ensimmainen-kesa-optisella-alalla/

Tutustu meihin vielä lisää osoitteessa:

https://instruoptiikka.fi/tyopaikat/

Toimimme Suomessa kolmella eri ketjulla: Instrumentarium, Nissen, sekä Keops. Me Instru optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka suuresta koostaan huolimatta toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme perinteinen ja vakaa työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää, joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut.
WWW-osoitehttp://www.instruoptiikka.fi
YhteystiedotKristal Kakko kristal.kakko@instru.fi
Työpaikan osoiteTapulikuja 6, 30100 FORSSA
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa17.05.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy20.04.2021 klo 10:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://instru.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1069&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694115
Työnantajan viite1069

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin