Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

SISUSTUSARKKITEHTI

Interform Oy Porvoo,Pääkaupunkiseutu, Etätyö

Olemme pieni sisustusarkkitehtitoimisto, joka on perustettu vuonna 1997. Meillä on   kokemusta sekä julkitilasuunnittelusta että yksityiskohteista. Tavoitteenamme on   tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, joka   parantaa ihmisten elämisen laatua. Meillä on paljon erilaisia projekteja ja   suunnittelemme käyttäjälähtöisesti mm. työympäristöjä, yksityiskoteja, sosiaalitiloja   ja erilaisia tilakonsepteja.

 

 ETSIMME VAKITUISTA SISUSTUSARKKITEHTIÄ

 

 Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sisustusarkkitehtiä, jolle on jo ehtinyt karttua   kokemusta muutaman vuoden ajalta.

 

 Päätehtäviäsi ovat mm. tila- ja konseptisuunnittelu, teknisten toteutuspiirustuksien   piirtäminen, 3D-mallintaminen, erilaisten visuaalisten dokumenttien tuottaminen ja   analyysilähtöinen suunnittelu käyttäjärajapinnassa. Pienessä porukassamme   pääset osallistumaan monipuolisesti kaikkeen työhön ja meillä uudet ideat sekä   näkemykset pääsevät hyvin esille.

 

 Työkokemuksen lisäksi edellytämme sinulta itsenäistä Autocadin hallintaa. Lisäksi   mm. 3D-mallinnusohjelmat, Photoshop, Office-ohjelmat ja RT-kortistot ovat tärkeitä   työkalujamme.  Toivomme, että olet oma-aloitteisesti ja tehokkaasti työskentelevä   henkilö, joka kykenee viemään eteenpäin useaa eri projektia samanaikaisesti ja   hallitsemaan niiden aikataulut. Olet innokas etkä pelästy vastuuta ja haasteita. Pidät   käytännönläheistä otetta suunnitteluun tärkeänä ja työskentely eri ammattialojen   kanssa on sinulle luontevaa.

 

 Toimistomme sijaitsee Porvoon keskustassa. Osittainen etätyö on mahdollista ja   tavoitteenamme on laajentua/siirtää toimintaamme pääkaupunkiseudulle vuonna   2024.

 

 Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, portfoliosi ja palkkatoivomuksesi   sähköisessä muodossa osoitteeseen anniina@interform.fi mahdollisimman pian.   Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 Lisätietoja Anniinalta

 puh. 0400736563

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin