Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Logistiikka- ja asennuspäällikkö

INTO Concept Oy Helsinki

Syntynyt tarpeesta. Suunniteltu intohimolla.
Suomalaisten suunnittelijoiden Hanna Gullsténin ja Jari Inkisen perustama INTO Concept Oy on modulaarisiin POD-kokoushuoneisiin ja kalusteratkaisuihin erikoistunut huonekaluyritys. INTO the Nordic Silence -huonekaluratkaisut mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön ja ottavat huomioon erilaiset työskentelytavat ja -tyylit. Niiden avulla mikä tahansa tila voidaan muuttaa toimivaksi monitilaympäristöksi.

Etsimme joukkoomme kalustekonseptien Logistiikka- ja asennuspäällikköä,
jolla on vankka työkokemus kalusteiden tai puusepänteollisuuden tuotteiden ja komponenttien logistiikkaprosessista. Tehtävääsi kuuluu muun muassa:
- Varaston ja kuljetusten toiminnan operatiivinen johtaminen
- Logistiikan prosessien valvonta ja kehittäminen
- Kotimaan ja ulkomaan rahtien kilpailuttaminen
- Asennustoiminnan suunnittelu ja johtaminen

Jos olet energinen tiimipelaaja ja puhkut INTOa loistaa tuloksekkaana työntekijänä, sinulla on taito pitää langat käsissäsi, olet erinomainen organisoija sekä oma-aloitteinen itsenäinen tekijä, jolta myös esimiestehtävät hoituvat luontevasti, nyt on hyvä sauma päästä tekemään mielenkiintoisia töitä mukavan ja osaavan työyhteisön jäsenenä.
Tehtävä edellyttää aktiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta, päätöksentekokykyä, ongelmanratkaisutaitoa sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme myös, että hallitset erityisesti Excelin sekä muut yleisimmät toimisto-ohjelmat ja viihdyt nopeatempoisessa ja aidosti kansainvälisessä ympäristössä. Työ pitää sisällään matkustamista, joten toivomme valmiutta myös työmatkapäiviin.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla tehtävään soveltuva logistiikan tai teknisen alan koulutus, ja hänellä tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 30.8.2019 mennessä osoitteeseen: careers@intoconcept.com.

Lisätietoja yrityksestä löydät sivuiltamme www.intoconcept.com
WWW-osoitehttp://www.intoconcept.com
Työpaikan osoiteLemuntie 3-5 C, 00510 HELSINKI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019
Jätä hakemuscareers@intoconcept.com
Ilmoitus jätetty19.06.2019
Ilmoitusnumero10005989

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin