Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen projektipäällikkö

INTO Concept Oy Helsinki

Syntynyt tarpeesta. Suunniteltu intohimolla.
Suomalaisten suunnittelijoiden Hanna Gullsténin ja Jari Inkisen perustama INTO Concept Oy on modulaarisiin POD-kokoushuoneisiin ja kalusteratkaisuihin erikoistunut huonekaluyritys. INTO the Nordic Silence -huonekaluratkaisut mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön ja ottavat huomioon erilaiset työskentelytavat ja -tyylit. Niiden avulla mikä tahansa tila voidaan muuttaa toimivaksi monitilaympäristöksi.

Etsimme joukkoomme kalustekonseptien Teknistä projektipäällikköä,
jolla on hyvä työkokemus kalusteiden tai puusepänteollisuuden tuotteiden tuotekehitysprosessiin osallistumisesta. Tehtävääsi kuuluu mm.
- tekninen tuotekehitys
- laadun valvonnan dokumentointi ja kehittäminen
- tuotemallitietojen hallinta ja teknisten vaatimusten määrittely
- tuotteiden dokumentointi
- tuotteiden prototypointi ja mallinnus
- tuotteiden asennuksen koulutus- ja valvontatehtävät

Jos olet energinen tiimipelaaja ja puhkut INTOa loistaa tuloksekkaana työntekijänä, sinulla on taito pitää langat käsissäsi, erinomainen organisoija sekä oma-aloitteinen itsenäinen tekijä, nyt on hyvä sauma päästä tekemään mielenkiintoisia töitä mukavan ja osaavan työyhteisön jäsenenä.
Tehtävä edellyttää aktiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta, ideointikykyä, hyvää "numeropäätä" sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme myös, että hallitset erityisesti Excelin sekä muut yleisimmät toimisto-ohjelmat ja viihdyt nopeatempoisessa ja aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla tehtävään soveltuva tekninen koulutus, ja hänellä tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 30.8.2019 mennessä osoitteeseen: careers@intoconcept.com.

Lisätietoja yrityksestä löydät sivuiltamme www.intoconcept.com.
WWW-osoitehttp://www.intoconcept.com
Työpaikan osoiteLemuntie 3-5 C, 00510 HELSINKI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019
Jätä hakemuscareers@intoconcept.com
Ilmoitus jätetty19.06.2019
Ilmoitusnumero10006016

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin