Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

lähi- ja sairaanhoitajat

Inva Clothing Co-operation ICCO Oy Heinola

Kesä on jo melkein nurkan takana! Se tarkoittaa KESÄTÖITÄ!

Villa Ilon Kesärekry on käynnistynyt! Haemme aurinkoisimpia hoiva-alan ammattilaisia tai sellaiseksi kutsumuksesta opiskelevia alueen mukavimpiin kesätöihin ja kesän sijaisuuksiin.

Työt ajoittuvat aikavälille touko-elokuu - sinä vaikutat siihen, millaisena ajanjaksona ja millaisina työaikoina haluat tehdä töitä meillä. Työjakson kesto on neuvoteltavissa aina muutamasta viikosta useampaan kuukauteen, keikkatöitä unohtamatta - kerro meille sinun työtarpeestasi!

Meille on helppo tulla. Työyhteisömme ottaa mielellään vastaan uusia työkavereita ja perehdytyksemme tekee työhön tarttumisesta helppoa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, sekä joustavan ja hyväntuulisen työpaikan. Lisäksi palkitsemme tänä vuonna kesän aurinkoisimman kesätyöntekijän elokuussa!

Meillä nautitaan kesästä työn touhussakin: viemme asukkaat ulos päiväkahville ja nauttimaan lähialueen luonnosta, tai vaikka nauratamme heitä juoksemalla perhosen perässä siitä kuvia räpsien. Meillä jokainen on juuri sellainen kun on! Lue lisää meillä työskentelystä täällä: https://villailo.fi/blog/2021/02/09/meidan-villa-ilo/


Sinulta odotamme:

- olet lähi- tai sairaanhoitajia, tai alan opiskelija (väh. 2/3 opinnoista hyväksytysti
suoritettuna).

- joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja

- kutsumusta ja intohimoa auttamiseen ja palvelemiseen

- positiivista asennetta ja heittäytymiskykyä

- kuuntelutaitoa sekä kunnioitusta asiakasta kohtaan

- halua oppia ja luoda uutta

- hyvät some-taidot ovat plussaa!


Työssä ei tarvita ajokorttia / autoa: kaikki työ toteutetaan Villa Ilon kiinteistössä. Yksikkömme sijaitsee myös hyvien kulkuyhteyksien päässä.


Villa Ilo osana Hovi Groupia on hoiva-alan kotimainen pioneeri. Kokeilemme rohkeasti uutta ja luomme alan parhaimmista käytännöistä toiminnallemme työkalut sekä toimintamallit. Arvopohjamme perustuu yksilöllisyyteen, hyvään hoitoon ja palveluun, sekä avoimuuteen. Meillä asiakas on aina ykkönen. Meillä myös viihdytään, oli sitten kyse asiakkaistamme tai ihanasta henkilöstöstämme! Kurkkaa Villa Ilon arkeen täällä: https://youtu.be/6KrHil7gVic tai some-kanavissamme:

Instagram: @villailo_heinola

Facebook @villailoLähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 31.5.2021 sähköpostitse meille: rekrytointi@villailo.fi. Me haluamme kuulla sinusta!
WWW-osoitehttp://villailo.fi
Yhteystiedotrekrytointi@villailo.fi
Työpaikan osoitePikijärventie 1a J as. 101, 18120 HEINOLA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan ajalla touko-elokuu
Työaika2-vuorotyö, koko- tai osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy31.05.2021 klo 12:00
Jätä hakemusrekrytointi@villailo.fi, lue lisää: https://villailo.fi/kilpailukykyinen-palkka-ja-tyontekijoita-arvostetaan/
Ilmoitus jätetty03.05.2021
Ilmoitusnumero10736393

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin