Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Invalidisäätiö sr Espoo

Invalidisäätiön Täältä töihin - strategian mukaisesti mahdollistamme asiakkaidemme osallisuuden yhteiskunnan jäsenenä. Koulutamme, kuntoutamme ja valmennamme asiakkaamme täältä töihin. Laaja-alaiseen ja kehittyvään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat Ammattiopisto Live ja Live Palvelut. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi. Yhteisössämme työskentelee noin 500 asiantuntijaa.

Haemme inhimillisyyden asiantuntijoidemme joukkoon Ammattiopisto Liveen Telma-koulutukseen OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 25.6.2020 asti. Työpaikkana toimii Leppävaaran toimipaikka Espoossa.

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Opistomme valmentavassa Telma-koulutuksessa opiskellaan kotona ja työelämässä tarvittavia jokapäiväisiä taitoja sekä opitaan toimimaan yhteiskunnassa. Ohjaaja tulee työskentelemään vaikeimmin kehitysvammaisten ja autismikirjon nuorten opetusryhmään. Ohjaajana tehtäväsi on ohjata ja tukea itsenäisesti opiskelijoita sekä suunnitella ja kehittää tiimisi toimintaa. Työssä suunnittelet opiskelijoiden yksilöllisiä polkuja yhdessä opettajien kanssa.

Edellytämme opetus- ja kasvatusalan, terveys- ja sosiaalialan työkokemusta sekä koulutusta. Ohjausosaaminen, ohjaus- koulutus ja työkokemus erityistä tukea tarvitsevien nuorten parista ovat toivottavia. Olet aidosti innostunut kehittäjä, ymmärrät erilaisuutta ja työskentelet opiskelijalähtöisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet tiimipelaaja ja selviät haastavistakin tilanteista. Alan työpaikkojen ja verkostojen tuntemus ja monipuolinen työelämäosaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen ja merkityksellisen päivätyön, mihin pääset itse vaikuttamaan. Saat hyvän perehdytyksen, työnohjausta ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Osaamistasi pääset kehittämään Invalidisäätiön omassa, sisäisiä koulutuksia järjestävässä Live Akatemiassa. Tuemme hyvinvointiasi ePassilla. Syksyn 2019 Great Place to Work -tutkimustulosten mukaan 85 % vastanneista kokee saavansa paljon vastuuta, 86% kokee työnsä merkitykselliseksi sekä 88 % kokee oman työpanoksensa tärkeäksi.

Tehtävään valittavan on näytettävä rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.
WWW-osoitehttp://www.invalidisaatio.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa Johanna Kuusniemi koulutuspäällikkö p. 0408330023 arkisin klo.8.00-15.00
Työpaikan osoiteKiannonkatu 2, 02650 ESPOO
PalkkausYksityisen opetusalan TES
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, työ jatkuu 25.6.2021 saakka.
Haku päättyy30.09.2020 klo 23:59
Jätä hakemusVoit hakea tehtävään tämän linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4d8ef0a5

Toimi pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4d8ef0a5
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461255

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin