Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ajokortillisia siivoojia

Iss Palvelut Oy Kauniainen

Etsimme tiimiimme ammattitaitoisia SIIVOOJIA , jotka tulevat huolehtimaan Lumo-asuinkiinteistöjen viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta Espoossa sekä Kauniaisissa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli etsit säännöllistä kokoaikaista työtä ja haluat olla rakentamassa kanssamme parasta palvelukokemusta Lumo-asuinkiinteistöille. Olet innokas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan ammattilainen. Toivomme, että ammattitaidon lisäksi omaat ammattiylpeyttä ja halua kehittää palvelua sekä omaa työtäsi toimivammaksi. Tarvitset työssäsi B-ajokortin lisäksi sujuvaa suullista suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa huiputiimiä, jossa kaikki pääsevät aloittamaan työnsä elokuussa ja luomaan aivan uutta palvelua. ISS Palvelut tarjoaa valtakunnallisena toimijana kattavat kouluttautumis- ja uramahdollisuudet sekä tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään. Hakuaika päättyy 14.7.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite02700 KAUNIAINEN
PalkkausKiinteistöpalvelualan tes
Työ alkaaElokuussa 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33115&jc=3
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387689
Työnantajan viite33115

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin