Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ammattitaitoisia rakennusmiehiä

Iss Palvelut Oy Kajaani

Liiketoiminnan kasvaessa, haemme motivoituneita RAKENNUSMIEHIÄ tiimiimme Kajaaniin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteessa suoritettavista rakennus-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä, joissa arvostetaan osaamista ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja kokopäiväisiä.

Tehtävän hoitaminen vaatii rakennusalan peruskoulutusta sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi työturvallisuus, - ja tulityökortit, sähköisten huoltokirjojen käyttökokemuksen sekä laatoitustaidon. Sinulta löytyy hyvä asiakaspalveluasenne sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä välttämättömät. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja omaat perus ATK taidot. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite87100 KAJAANI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=34255&jc=3
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579289
Työnantajan viite34255

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin