Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kasvukoordinaattori

Iss Palvelut Oy Helsinki

Haemme kasvukoordinaattoria Laatutakuulle.

Edellisen pitkäaikaisen koordinaattorimme siirryttyä uusiin haasteisiin, etsimme nyt positiivisen asenteen omaavaa henkilöä monipuoliseen tehtävään, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan yrityksemme ja ketjuyrittäjiemme menestykseen. Tehtävänkuva on yrityksessämme osittain uusi, joten pääset myös omalla osaamisellasi, asenteellasi ja potentiaalillasi vaikuttamaan tehtävääsi. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm.

- Myynnin tukitehtäviä, kuten kohteiden mitoituslaskentaa ja yhteisiä asiakaskäyntejä myyjiemme ja asiantuntijoidemme kanssa
- Asiakaskohteiden starttien koordinointi. Varmistat, että kohteiden aloitukset hoituvat sovitun mukaisesti
- Laatutakuun ja ketjumme yrittäjien sopimusasioiden hoitamista. Tämä on todella tärkeä osa tehtävääsi, sillä koordinoit koko sopimusprosessia ja toimit tehokkaasti eri rajapinnoissa asiakkaidemme, yrittäjiemme sekä yrityksemme sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin kanssa.
- Uusien yrittäjien startteihin liittyviä järjestelytehtäviä sekä yrittäjiemme tukemista ja opastusta esimerkiksi järjestelmäasioissa
- Yrittäjärekrytoinnin avustavia tehtäviä
- Muita franchising-keskuksemme tehtäviä, kuten tapahtumajärjestelyjä. Järjestämme mm. vuosittain upean gaalan, jonka järjestelyissä olet avainroolissa.


Rooli on sekä kaupallinen että hallinnollinen ja uskomme, että onnistuaksesi tehtävässä, sinulla tulisi olla seuraavia ominaisuuksia:

- Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Nautit haasteista ja ongelmanratkaisusta ja muistat tiukassakin paikassa, että asenne ratkaisee.
- Tarkkuutta rutiininomaisissa tehtävissä sekä kiinnostusta prosessien noudattamiseen ja myös kehittämiseen.
- Olet sinut tietokoneiden kanssa ja omaksut uusia järjestelmiä helposti.
- Joitakin vuosia työkokemusta tarkkuutta vaativista asiakaspalveluhenkisistä tehtävistä sekä ymmärrystä kaupallisista asioista.


Tehtävä on osittain uusi ja uskomme, että oikean asenteen omaava henkilö pystyy oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. Seuraavat ominaisuudet voivat kuitenkin olla eduksesi ja nopeuttaa tehtävän omaksumista:

- Kokemus kiinteistöpalvelualalta joko palvelutuotannosta tai myynti- ja suunnittelutehtävistä
- Kokemus sopimushallinnasta
- Kokemus franchising-liiketoiminnasta


Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme.

Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään oheisen linkin kautta. Hakuaika umpeutuu 21.7.2020.
Kysymyksiisi tehtävään liittyen vastaa arkisin klo 8-16 aluepäällikkö Joni Louhivaara, puh. 0400 717507 ja Myyntipäällikkö Viktor Niskanen, puh. 050 465 0146.


Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun 130 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS -konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8 000 on Suomessa. www.laatutakuu.fi, www.facebook.com/laatutakuu
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite00380 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33101&jc=3
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387946
Työnantajan viite33101

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin