Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Vaasaan

Iss Palvelut Oy Vaasa

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin VAASAAN.

Etsimme kesätyöntekijöitä eri mittaisiin tuurauksiin Vaasaan siivoustehtäviin. Töitä on tarjolla mm. myymälöiden, toimistojen ja kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, pullohuonetehtävissä sekä ikkunanpesussa. Työajat määräytyvät kohteen mukaan, hakemuksessa voit tarkentaa meille, mihin aikoihin olet käytettävissä. Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia työsuhteita. Työsuhteet tullaan solmimaan sopimuksen mukaan heinäkuusta eteenpäin.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti sekä mikäli sinulla on oman kulkupelin käyttömahdollisuus.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite65100 VAASA
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33123&jc=3
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394374
Työnantajan viite008163M002

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin