Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja

Iss Palvelut Oy Helsinki

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä vastaat monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä kiinteistöjen ulkoalueilla sekä sisätiloissa. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville 7- 15 välille, mutta toivomme valmiutta tehdä satunnaisesti viikonlopputöitä sekä päivystyksiä.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidosta ja erityisesti teknisten palveluiden tehtävistä. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Katsomme eduksi sähköisten huoltokirjojen (Tampuuri, FIMX) tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn ammattitaitoisessa tiimissä. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä uralla sekä tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 15.7.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite00380 HELSINKI
PalkkausKk-palkka, kipa tes
Työ alkaa20.07.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33195&jc=3
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395415
Työnantajan viite33195

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin