Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu toimisto- tai laitossiivooja

Iss Palvelut Oy Jyväskylä

Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua AUTOILEVAA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Jyväskylän seudulle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta vaihtelevissa työympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa. Satunnaisia yövuoroja saattaa esiintyä, joista sovitaan erikseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 25-37,5h tuntia viikossa.
Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tulet tarvitsemaan myös B-ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta kohteiden välillä liikkumiseen.
Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.7.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33157&jc=3
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395902
Työnantajan viite008185M001

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin