Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköasentaja

Iss Palvelut Oy Kajaani

Haemme ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA itsenäiseen työhön teollisuuskohteeseemme KAJAANIIN.

Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme kiinteistön ylläpidon sähköasennus- ja huoltotehtävistä Kajaanissa. Työnkuvaasi kuuluvat myös sähköverkkojen ja kytkinlaitosten kunnossapito, joista sinulla tulisi olla entuudestaan työkokemusta. Työtehtäviäsi monipuolistaa edellä mainittujen lisäksi myös muut kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16 välillä. Toivomme myös valmiutta työskennellä tarvittaessa päivystävästi iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Tähän tehtävään edellytämme sähköasentajan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan sekä itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, ajantasaiset ATK-taidot, B-ajokortin sekä erinomaista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako, minkälaista sähköasentajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa sähköasentajan työstä digilehdestämme työntekijämme Petrin kertomana täältä.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 12.7.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite87100 KAJAANI
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33160&jc=3
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388185
Työnantajan viite33160

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin