Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Iss Palvelut Oy Jyväskylä

Etsimme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän keskustan tuntumaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta oppilaitosympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5.00-13.00. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä. Alalle soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Työ ei sovellu allergikolle, sillä kohteessa siivotaan työtiloja joissa käsitellään kangas- ja puumateriaaleja. Tulet tarvitsemaan myös erinomaista suomen kielen suullista taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.
Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.7.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2020.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan, elokuussa 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33156&jc=3
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387168
Työnantajan viite33156

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin