Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Iss Palvelut Oy Kotka

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä?

Etsimme ripeä otteista SIIVOOJAA kokopäiväiseen työsuhteeseen HAMINAAN.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" - palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous monipuolisessa asiakaskohteessamme Kotkassa. Työtä tehdään arkisin klo 6 - 14. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden työkokemus siivoustehtävistä sekä alalle soveltuva koulutus. Perehdytämme tehtäviimme aina kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat ajantasaiset ATK-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimuksen solmimiselle.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.7.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite48600 KOTKA
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33050&jc=3
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394109
Työnantajan viite00811aM002

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin