Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Iss Palvelut Oy Naantali

Etsitkö mahdollisuutta lisäansioihin viikonlopuille tai kenties arki-illoille tai -aamuille?

Etsimme Naantaliin reippaita siivoojia osa-aikatyöhön niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuoroihin.

Saat vastuullesi asiakaskohteemme siivouksen työvuorolistan mukaisesti. Töitä on tarjolla arkiaamuisin tai -iltaisin sekä lauantaisin. Elämäntilanteesi mukaan, voit halutessasi tehdä esimerkiksi vain lauantaivuoroja. Työajat ovat sovittavissa ja sijoittuvat klo 7.00 ja 22.00 välille. Tunteja kertyy enimmillään noin 22h/viikko. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen.

Etsimme tiimiimme henkilöitä, jotka sitoutuvat ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluavat työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä vain asenne ratkaisee. Saat kattavan perehdytyksen työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa (Työ- ja perehdytyskieli) ja omaa autoa kohteeseen kulkemista varten. Sinulla tulisi lisäksi olla työturvallisuuskortti suoritettuina. Hygieniapassin katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 17.7.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite21110 NAANTALI
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33178&jc=3
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391825
Työnantajan viite33178

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin