Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Iss Palvelut Oy Viitasaari

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen. ISS Direct on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja laadukasta palvelua pienille ja keskisuurille asiakkaillemme.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Viitasaaren seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Viitasaaren alueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-14 välille, mutta työvuorolistan mukaisesti myös kiertävä viikonloppuvuoro kuuluu työnkuvaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tässä työssä edellytämme Aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä ja alan koulutusta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat kohteiden sijainnin vuoksi tarpeen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia tilanteita kohteissamme. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvaa urapolullasi kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi asti.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.8.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite44500 VIITASAARI
Palkkaustes
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=31017&jc=3
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10059345
Työnantajan viite007929M001

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin