Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivouksen palveluesimies

Iss Palvelut Oy Oulu

Etsimme kokenutta PALVELUESIMIESTÄ Oulun alueelle.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa erilaisia siivous-, ravintola ja työpaikkapalveluista koostuvia monipalveluratkaisuja ympäri Suomen. Olemme alan edelläkävijä ja kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Toimintaamme ja valintojamme ohjaa esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.Palveluesimiehenä vastaat nimetyn asiakkuuden palveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin ja noin klo 6-18 välille.


Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutustaustaa (siivousteknikko tai kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto). Hallitset myös taloushallinnon perusteet sekä omaat hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi tyydyttävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että olet puhtauspalvelualan ammattilainen ja seuraat alan kehitystä ja olet myös valmis oppimaan uutta. B-ajokortti on välttämätön ja eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan koulutukset.

Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä oheisen linkin kautta hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite90570 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSoppimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33142&jc=3
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388539
Työnantajan viite33142

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin