Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viikonloppusiivoojia Joutsenoon

Iss Palvelut Oy Lappeenranta

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?

Etsimme VIIKONLOPPUSIIVOOJIA Joutsenoon.

Tässä tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksista käsi- ja konemenetelmin. Työ on viikonlopputyötä ja työaika on pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan: Perjantaisin klo 14.00-22.00 ja lauantaisin klo 20.00-04.00. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätöille arkipäivisin. Työaika saattaa vaihdella hieman asiakkaan työtilauksien mukaan. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja tehtävässä kertyy noin 10-20 tuntia viikossa.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työskentelykieli). Katsomme eduksesi suoritetun hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Kohteen sijainnista johtuen toivomme, että omistat ajokortin ja kulkupelin, jolla pääset liikkumaan joustavasti asiakaskohteeseemme.

Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tässä tehtävässä tarjoamme paikan ammattitaitoisessa tiimissä, jolla on kyky ratkaista ongelmia asiakkaamme arjessa luoden laadukasta palvelua. Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 16.7.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.

www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -
WWW-osoitehttp://www.iss.fi
YhteystiedotTiedustelut tarvittaessa rekrytointi@iss.fi
Työpaikan osoite54100 JOUTSENO
PalkkausTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikaviikonlopputyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?job_id=33208&jc=3
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396418
Työnantajan viite33208

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin