Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä (kauppa)

It'S Pure Oy Hämeenlinna

Punnitse & Säästä on puhtaan ruuan edelläkävijä Suomessa. Olemme samaa ketjua It's Pure myymälöiden kanssa. Meillä jokaisessa myymälässämme luomutuotteiden osuus on yli 50 %. Panostamme puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, ja tarjoamme vastuullisesti tuotettuja irtotuotteita sekä huolella valittuja pakattuja tuotteita. Emme kuitenkaan unohda syömisen iloa ja herkuttelun himoa!


Punnitse & Säästä Hämeenlinna etsii kahta asiakaspalvelun ammattilaista osa-aikatyöhön.
Oletko iloinen, myyntihenkinen persoona ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa? Onko hyvinvointi ja terveellinen ruokavalio lähellä sydäntäsi, herkutteluhetkiä unohtamatta. Me työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto ja motivoitunut henkilöstömme sen mahdollistaja.

Roolisi.
Tehtävänäsi on vastata osaltasi myymälän myynnistä ja siisteydestä. Puhtaiden sekä reilujen tuotteiden esillepanosta ja ennen kaikkea - unohtumattomasta asiakaspalvelusta.Toivomme että käytät ammattitaitosi Sinulle tärkeällä tavalla. Haemme Hämeenlinnan Goodmannin Punnitse & Säästä- myymälään kahta työntekijää 5- sekä 20-viikkotuntisopimuksella. Työ on joustavaa vuorotyötä myymälän aukiolojen mukaisesti, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Innostuitko?
Mikäli työtehtävä mukavassa tiimissä ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa herätti mielenkiintosi, lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemus otsikolla Myyjä Hämeenlinna sähköpostitse osoitteeseen hameenlinna.goodman@punnitse.fi viimeistään 30.08.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme avoinna olevan paikan heti intohimoisen pähkinäihmisen löydettyämme.
WWW-osoitehttps://www.itspure.com/
Yhteystiedothameenlinna.goodman@punnitse.fi
Työpaikan osoiteKaivokatu 7, 13130 HÄMEENLINNA
PalkkausKaupan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMahd. pian tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 20 h/viikko ja 5h/viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019
Jätä hakemuslähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemus otsikolla Myyjä Hämeenlinna sähköpostitse osoitteeseen hameenlinna.goodman@punnitse.fi viimeistään 30.08.2019
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061172

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin