Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ammattiopisto SAMIedun osaajapankki

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä Savonlinna

Tule mukaan Ammattiopisto Samiedun ja SAMI-palvelut Oy:n osaajapankkiin

Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa monipuolisesti sijaisuuksia sekä opetuksessa että tukipalveluissa. Lisäksi etsimme eri alojen asiantuntijoita osaajapankkiimme.

Opettajien ja opetusta avustavan henkilöstön lisäksi Samiedun tukipalveluissa työskentelee mm. ruoka-, kiinteistö-, tietohallinto-, hallinto- ja talouspalveluiden ja markkinoinnin ammattilaisia.

Osaajapankkiin voit jättää avoimen hakemuksen kuntarekry.fi-palvelun kautta. Avointa hakemusta ei oteta huomioon kohdistetuissa hauissa olevissa rekrytoinneissa, mutta ne ovat rekrytoivien esimiestemme käytettävissä. Avoimella hakemuksella ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon osaajia palkattaessa.

Otamme yhteyttä, kun osaamisellesi on meillä tarvetta. Hakemuksesi on voimassa osaajapankissa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun. Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan. Ansioluettelo tai CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Tarvittaessa osaajiksi valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Muistathan päivittää muuttuneet yhteystietosi kuntarekryyn.
WWW-osoitehttp://www.samiedu.fi
YhteystiedotPalvelujohtaja Teija Mielonen, p. 044-550 6642 tai teija.mielonen@samiedu.fi
Työpaikan osoitePohjolankatu 4-6, 57200 SAVONLINNA
PalkkausKVTES, OVTES, TS
Työ alkaa1.1-31.12.2021
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy31.12.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/269963/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579401
Työnantajan viite269963

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin