Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Rantasalmi

Uudelleen haettavana 27.7.2020 klo 14 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella, Rantasalmen lastensuojelussa

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVA VIRKASUHDE

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (Sosteri) tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Savonlinnan ja Enonkosken asukkaille sekä erikoissairaanhoidon palveluja Sulkavalle ja Rantasalmelle. Sosteri on tuottanut 1.1.2020 alkaen sosiaalihuollon viranomaispalvelut myös jäsenkunnallemme Rantasalmelle. Sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotannosta Rantasalmella vastaa sopimuksen mukaisesti Terveystalo Kuntapalvelut vuoden 2020 ajan.

Haemme nyt Rantasalmen toimipisteeseen lastensuojelun sosiaalityöntekijää. Työryhmässä toimii kaksi lastensuojelun sosiaalityöntekijää, lisäksi aikuissosiaalityössä sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja.

Sosterin lastensuojelussa Savonlinnan toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä 7 sosiaalityöntekijää ja
3 sosiaaliohjaajaa, erityistyöntekijä (perheterapeutti), lastenvalvoja sekä 11 perhetyöntekijää. Lisäksi yksikköön kuuluu oma lastensuojelulaitos Lasten ja nuortenkoti Kuutti. Lastensuojelutiimejä on kolme: avohuolto-, sijaishuolto- ja alkuarviointitiimit. Lapsiperheiden sosiaalityötä tekee lisäksi 1 sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityön työryhmässä. Työryhmien esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Lastensuojelun työntekijöitä on koulutettu systeemiseen (suhdeperustaiseen) ajattelumalliin. Tavoitteemme on, että kaikki työryhmät on koulutettu systeemiseen ajatteluun vuoden 2020 aikana. Rantasalmen tiimi toimii systeemisellä työotteella.

Rantasalmella lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävänä lapsi- ja perhekohtaisessa lastensuojelussa on palvelutarpeen arviointi, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, asiakassuunnitelmaneuvotteluiden pitäminen sekä sosiaalihuollon ja lastensuojelun toimenpiteistä päättäminen. Sosiaalityöntekijä toimii lapsen vastaavana sosiaalityöntekijänä lastensuojelun avohuollossa, sijaishuollossa ja jälkihuollon palveluissa sekä lapsiperheiden sosiaalihuollossa. Sosiaalityöntekijä tekee tiivistä yhteistyötä moniammatillisissa verkostoissa ja toimii lastensuojelun asiantuntijana. 1.6.2020 alkaen toimintamme laajentuessa Sulkavalle lastensuojelun asiakastehtäviä hoidetaan myös Sulkavalla. Perheoikeudelliset asiat eli lastenvalvojan tehtävät on keskitetty Savonlinnan toimipisteeseen.

Lastensuojelun sosiaalityön sisältö on monipuolista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Työ on itsenäistä, mutta tiimin ja lähiesimiehen tuki on koko ajan saatavilla. Työtä tukevat säännölliset tiimikohtaiset (systeemiset) tiimikokoukset, sas-työryhmät, työnohjaukset, täydennyskoulutus- sekä kehittämispäivät. Lastensuojelun sosiaalityössä tehdään pitkäjänteistä kehittämistyötä systeemisellä työotteella.

Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä ja/tai muusta sosiaalityöstä. Edellytämme, että Sinulla on kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, jatkuvan ja tiiviin tuen sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen. Sosiaalityöntekijän työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti on suositeltava. Sosiaalityöntekijöillä on mahdollisuus tarvittaessa etätyöpäiviin. Sosiaalityöntekijän on mahdollista osallistua sopimuksen mukaan myös sosiaalipäivystykseen toimimalla takapäivystäjänä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sosiaalityöntekijän työaika on 38 h 15 min. Palkkaus on KVTES:n ja TVA-järjestelmän mukainen ja tehtävässä voidaan maksaa määräaikaista rekrytointilisää. Viran täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), 7 §. Kelpoisuuslain täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opiskelijat, joilla on ammattihenkilölain mukainen sosiaalityöntekijän opiskelijan kelpoisuus.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetesti. Virkasuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Työpaikan osoite: Rantasalmen kunnantalo, Poikkitie 2, 58900 Rantasalmi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Tervetuloa sosterilaisten joukkoon!

Savonlinna 30.6.2020
WWW-osoitehttp://www.sosteri.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa vs. tulosaluejohtaja/ vammaispalvelupäällikkö Pekka Heiskanen, puh. 044 417 4101
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi
Työpaikan osoitePoikkitie 2, 58900 RANTASALMI
PalkkausKVTES ja työn vaativuuden arv. mukaan.
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.07.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/300880/fi_FI
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387921
Työnantajan viite300880

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin