Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Metallityöntekijä

Jakaja Oy Rauma

Jakaja Oy on perustettu vuonna 1988, toimialana materiaalinkäsittelyjärjestelmien ja -laitteiden sekä siilostojen ja teräsrakenteiden suunnittelu, valmistus, asennustoiminta. Jakaja Oy:n toimitilat sijaitsevat Raumalla Isometsän teollisuusalueella. Toimitilojemme pinta-ala on 2150m2 käsittäen kaksi valmistushallia sekä kokoonpanohallin.

Yrityksemme henkilöstömäärä on 29 henkilöä. Toimintamme perustuu henkilöstön pitkäaikaiseen kokemukseen alalta. Suunnittelussa ja valmistuksessa lähtökohtana ovat varmatoimiset ja laadukkaat tuotteet. Osoituksena tästä ovat hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Toimintamme tukena on myös monipuolinen ja luotettava alihankintaverkosto.

Toimittajana olemme tunnettuja luotettavuudesta, toimitusvarmuudesta, ammattitaitoisesta henkilöstöstä, joustavuudesta ja palvelukykyisyydestä sekä laadukkaista tuotteista. Jakaja Oy:lla on kantavien teräsrakenteiden edellyttämä CE-merkintäoikeus suunnittelemiinsa ja valmistamiinsa standardin EN 1090-1 mukaisiin teräsrakenteisiin

Haemme METALLITYÖNTEKIJÄÄ Raumalle

Haemme metalli-alan koulutuksen tai kokemusta omaavaa henkilöä meille töihin. Työtehtävät katsotaan aluksi osaamisesi mukaan, mutta toivoisimme että haluaisit kehittyä alalla ja oppia uusia asioita kokeneilta työntekijöiltämme.

Luemme eduksi kaikki käyttämämme työmenetelmät kuten hitsaus, särmäys, polttoleikkaus, levytyöt ja erilaiset kokoonpanotyöt.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä hyvään oppikouluun kokeneiden ammattilaisten keskelle ja askel kerrallaan hioutua osaavammaksi työntekijäksi. Meillä on Sinulle pitkäksi aikaa työtä tarjolla.
Kilpailukykyinen palkka määritellään osaamisesi mukaan.

Teemme rekrytointia yhteistyössä Triton Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Työntekijä työllistyy suoraan Jakaja Oy:n palkkalistoille. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset:
Samu Isosalo / 0401698501
samu.isosalo@tritonhr.fi
WWW-osoitehttp://www.jakaja.fi
YhteystiedotSamu Isosalo / 040 1698501
samu.isosalo@tritonhr.fi
Työpaikan osoiteJakaja Oy, 26100 RAUMA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemussamu.isosalo@tritonhr.fi
Ilmoitus jätetty21.05.2019
Ilmoitusnumero9974686

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

93 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin