Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mainostenjakaja

Jakelusuora Oy Kotka

Etsimme reippaita jakajia eri puolille Kotkaa!

Jakajan työ vaatii reippautta ja vastuuntuntoa, sillä jakajan tulee pystyä huolehtimaan jakelutyöstä itsenäisesti. Työntekijän tulee täyttää vähintään 14 vuotta saman vuoden aikana milloin hän aloittaa jakelutyön.
Jakelutyö on säännöllistä, kaksi kertaa viikossa (keskiviikkoisin ja lauantaisin) tapahtuvaa lehtien ja mainosten jakelua. Jakelutuotteet tuodaan kotiovellesi ja jakelualueesi on pääsääntöisesti kotisi lähialueella, joten lähialueesi tunteminen on eduksi.

Heti vapaita piirejä:
RISTINKALLIO
KARHULA
KOTKANSAARI
KARHUVUORI
HOVINSAARI
MUSSALO

Soita niin sovitaan sinulle aika työhaastatteluun!

Jakajaksi voit ilmoittautua: www.jakajaksi.fi

Jakelusuora Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella.

Jakelusuora Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 247 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 300 työntekijää.
WWW-osoitehttp://jakelusuora.fi
YhteystiedotSoila Nurmikumpu, puh. 0447770702
soila.nurmikumpu@ssm.fi
Työpaikan osoiteMalminginkatu 7 b, 48600 KOTKA
PalkkausSuoriteperusteinen
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Jätä hakemussoila.nurmikumpu@ssm.fi
Ilmoitus jätetty16.09.2019
Ilmoitusnumero10101553

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin