Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä

Jämsän kaupunki Jämsä

Jämsä on noin 22 000 asukkaan monien mahdollisuuksien kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa. Jämsän elinvoima syntyy ihmisistä, monipuolisesta matkailu- ja palvelusektorista sekä vahvasta teollisuudesta. Sujuvan arjen varmistaa viihtyisä asuinympäristö, toimivat palvelut ja kaupungin sijainti loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana aikuissosiaalityöntekijän virka (vakanssi 320107) 19.7.2020 kello 15:00 mennessä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Hakijoilta toivotaan aikaisempaa työkokemusta sosiaalityöstä ja eduksi katsotaan erityisesti aikuissosiaalityön osaaminen ja kokemus. Virka täytetään 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jämsän aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa ja etuuskäsittelijä. Etuuskäsittelijä vastaa pääsääntöisesti aikuissosiaalityön täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käsittelystä ja päätöksenteosta. Tiimin lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Tiimi kokoontuu kerran viikossa yhdessä miettimään asiakasasioita ja kerran kuussa on tiimin yhteinen työnohjaus.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu aikuisasiakkaiden sosiaalihuollon palvelutarpeen arviointia ja siihen liittyvää päätöksentekoa ja tarvittaessa myös täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksentekoa. Työhön kuuluu myös maahanmuuttajien kotouttamistyö ja maahanmuuttoyhdyshenkilönä toimiminen. Työskentely tapahtuu itsenäisesti, verkostoissa ja moniammatillisissa työryhmissä. Työskentelyalueena on Jämsä ja Kuhmoinen.

Edellytämme hakijalta kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työyhteisössämme on hyvä henki työntekijöiden välillä ja olemme valmiita auttamaan toinen toisiamme. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen jatkuvalla ammatillisella koulutuksella.

Etätyötä on mahdollista tehdä 1-3 päivää kuukaudessa. Asunnon saannissa avustetaan tarvittaessa. Jämsän kaupunki tukee henkilöstön hyvinvointia mm. tarjoamalla henkilöstölleen Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun.

Auto on välttämätön työn tekemisen kannalta.

Palkka on 3300 euroa/kk ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen sekä tartuntatautilain 48 § mukaisen rokotesuojan. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Ahonen puh. 050 462 1187 Voit myös kysyä sähköpostitse tehtävästä etunimi.sukunimi(at) jamsa.fi
YhteystiedotKaisa Ahonen kaisa.ahonen@jamsa.fi
Työpaikan osoiteKelhänkatu 3, 42100 JÄMSÄ
Palkkaus3300 eur/kk
Työ alkaa01.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jamsa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=948&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390072
Työnantajan viite948

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin