Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Käyttövastaava

Janakkalan kunta Janakkala

Janakkalan Vesi hakee

MÄÄRÄAIKAISTA KÄYTTÖVASTAAVAA JÄTEVEDENPUHDISTAMOLLE

Käyttövastaavana vastaat Janakkalan jätevedenpuhdistamon toiminnasta ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Työ on prosessin valvontaa ja ohjausta; koneiden, laitteiden ja rakenteiden kunnonvalvontaa ja huolto- ja korjaustöitä. Tehtäviin kuuluu myös jätevedenpumppaamoiden toiminnan valvominen. Työskentelet käyttöinsinöörin alaisuudessa yhteistyössä laitosinsinöörin ja huolto- ja korjaustöihin osallistuvien urakoitsijoiden kanssa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja koko organisaatiomme osaaminen. Viihtymisen varmistamiseksi panostamme hyvään yhteistyöhön ja selkeisiin vastuisiin. Henkilöstöetuina tarjoamme esim. virkistystoimintaa ja lounasetuja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto (tai aikaisempi vastaava tutkinto) ja tehtävän mukaista työkokemusta. Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttaa prosessi- ja konetekniikan osaaminen. Soveltuvia opintosuuntia ovat esim. prosessi-, kemian-, kone- tai metalliteollisuuden tutkinto. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvä suomen kielen taito ja B-luokan ajokortti. Arvostamme myös voimassa olevia vesityö-, tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Sovellamme Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aktiivista otetta ja kiinnostusta puhdistusprosessia ja ympäristöä kohtaan. Työssä saat käyttää osaamistasi laajasti loogisesta päättelykyvystä perustyökalujen käsittelyyn ja teknisestä osaamisesta vuorovaikutustaitoihin. Työssä edellytetään vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme alaan liittyvää työkokemusta.

Avoimesta tehtävästä lisätietoja antavat Janakkalan Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Liisa Piirtola, puh. 03 680 1321 ja käyttöinsinööri Markku Koivula, puh. 03 680 1349. Hakemukset mahdollisine palkkatoivo-muksineen pyydämme toimittamaan 31.1.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaan-ottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kyseessä on vuoden määräaikaisuus.

Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan omistama liikelaitos, joka hankkii ja toimittaa asiakkailleen hyvän-laatuista talousvettä sekä huolehtii viemärivesien poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Liikevaihtomme on 4 milj. € ja henkilöstön määrä 14. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin janakkalanvesi.fi -sivustolla.
WWW-osoitehttp://www.janakkala.fi
YhteystiedotAvoimesta tehtävästä lisätietoja antavat Janakkalan Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Liisa Piirtola, puh. 03 680 1321 ja käyttöinsinööri Markku Koivula, puh. 03 680 1349.
Työpaikan osoiteHarvialantie 7 B / Vartiotie 23, 14200 TURENKI
PalkkausTehtäväkohtainen palkka 2 371,91 €/kk.
Työ alkaa15.02.2021, Työ alkaa niin pian kuin mahdollista.
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.01.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/332587/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579270
Työnantajan viite332587

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin