Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntisihteeri

Jätevesiliike Vestelli Oy Tampere

Vestelli on ympäristöalan tuotekehitykseen ja laitevalmistukseen erikoistunut suomalainen yritys. Meidät tunnetaan kattavasta ja luotettavasta osaamisesta, sekä lukuisten vedenpuhdistusmenetelmien innovatiivisesta kehitystyöstä.

Etsimme nyt myyntisihteeriä vahvistamaan tiimiämme Tampereelle.

MYYNTISIHTEERI
Olet aktiivinen ja myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolla on asenne kohdallaan. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, meilitse ja chatissa, alan johtavien ratkaisujen myynti, tilausten teko ja muut asiakaskontaktien vaatimat työt tietojärjestelmissä.

LÄHDE MUKAAMME MATKALLE!
Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyvässä, kasvuhakuisessa ja tämän päivän arvoihin panostavassa organisaatiossa huipputuotteiden parissa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekry@vestelli.fi mahdollisimman nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vestelli on hyvässä nosteessa oleva ympäristöalan yritys ja päätoimipisteemme miellyttävät konttoritilat sijaitsevat Tampereen keskustassa. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen ja meillä saatkin olla aidosti oma itsesi ja pyrimme rakentamaan työnkuvan myös yksilön vahvuuksien mukaan.
WWW-osoitehttp://www.vestelli.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Vestellin toimitusjohtaja Joona Linna, 046 6000 421.
Työpaikan osoitePyhäjärvenkatu 5 A, 33200 TAMPERE
PalkkausKuukausipalkka + bonus
Työ alkaasop. muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusJätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti sähköpostilla osoitteeseen rekry@vestelli.fi. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua 30.3.2019.
Ilmoitus jätetty23.03.2019
Ilmoitusnumero9900667

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin