Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtavan ylilääkärin virka

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Ilmajoki

JIK Ky:ssä on avoinna

JOHTAVAN YLILÄÄKÄRIN VIRKA

Johtava ylilääkäri toimii JIK ky:n terveys- ja sairaanhoitopalveluiden johtajana ja vastaa lääketieteellisestä toiminnasta. Tehtävä on hallinnollinen, mutta on mahdollista tehdä myös kliinistä työtä oman kiinnostuksen mukaan. Pätevyysvaatimuksena on erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteestä tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Lisäksi edellytetään kokemusta kansanterveystyöstä ja hallinnollisista tehtävistä.

Kuntayhtymän alueella on kaksi terveyskeskusta ja kaksi terveysasemaa, yksi kuntoutusosasto ja kaksi akuuttiosastoa sekä laboratoriot ja röntgenit. Kuntayhtymässä on oma geriatri ja psykiatri, ja konsultoivina lääkäreinä käyvät fysiatri, kardiologi, radiologi, lastenpsykiatri ja nuorisopsykiatri. Kuntayhtymän terveyskeskukset toimivat Tampereen yliopiston opetusterveyskeskuksina ja JIK ky on palkittu NLY:n kyselyssä jo kahtena perättäisenä vuonna viiden tähden opetusterveyskeskuksena.

Virassa noudatetaan KVTES:n ja lääkärisopimuksen määräyksiä. Palkkatoivomuksen voi esittää. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. JIK ky on savuton työpaikka.

Sähköiset hakemukset jätetään Laura-rekrytointijärjestelmän kautta, johon linkki löytyy JIK ky:n verkkosivuilta osoitteesta https://www.jikky.fi/ajankohtaista/avoimet_tyopaikat. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@jikky.fi tai osoitteella: JIK ky:n kirjaamo, Linjatie 55a, 61300 Kurikka. Hakemukseen pyydetään liittämään CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakuaika päättyy: 19.6.2020 klo 16.00

Lisätietoja: JIK ky:n johtaja Sabah Samaletdin, puh: 044 056 2629

tai sabah.samaletdin@jikky.fi

-----

JIK ky on Kurikan kaupungin ja Ilmajoen kunnan yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, ympäristöterveydenhuollon ja vanhustenhuollon palveluja sekä Kurikan sosiaalipalvelut. Palvelemme 32 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1 100 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Lääkärinvirkoja on 25.
WWW-osoitehttp://www.jikky.fi/
YhteystiedotSabah Samaletdin sabah.samaletdin@jikky.fi 044 056 2629
Työpaikan osoitePappilantie 2, 60800 ILMAJOKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.06.2020 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jikky.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=850&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10354215
Työnantajan viite850

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin