Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talousjohtajan määräaikainen virka

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Ilmajoki

Haemme talousjohtajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020

Talousjohtaja johtaa ja kehittää liikelaitoskuntayhtymän talous- ja tukipalveluita vastaten mm. talouden ohjauksesta, talousarviosta, tilinpäätöksestä ja talousraportoinnin laadinnasta, rahoituksesta sekä hankintojen kokonaiskoordinoinnista. Lisäksi talousjohtaja toimii talous- ja tukipalveluiden henkilöstön esimiehenä. Talousjohtaja toimii myös osana kuntayhtymän ammattitaitoista ja kannustavaa johtoryhmää.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi tiedekorkeakoulututkinto tai aikaisempi ekonomin tutkinto. Edellytämme monipuolista taloushallinnon osaamista mm. taloushallinnon projektien läpiviemisestä, konsernitilinpäätöksen tekemisestä sekä kustannusten allokoinnista ja johdon raporttien kehittämisestä.

Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä julkisen sektorin tuntemusta. Lisäksi arvostamme kykyä strategiseen ajatteluun, yhteistyötaitoja, henkilöstöjohtamisen pelisilmää, selkeää esiintymistaitoa sekä innovatiivisuutta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja johtamistaitoja. Viran alkusijoituspaikka on JIK ky:n taloushallinnon toimipiste Ilmajoella.

Työn aloitus 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhde on määräaikainen. Virassa noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. JIK ky on savuton työpaikka.

Sähköiset hakemukset jätetään Laura-rekrytointijärjestelmän kautta, johon linkki löytyy JIK ky:n verkkosivuilta osoitteesta https://www.jikky.fi/ajankohtaista/avoimet_tyopaikat. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@jikky.fi tai osoitteella: JIK ky:n kirjaamo, Linjatie 55a, 61300 Kurikka. Hakemukseen pyydetään liittämään CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja:
Kuntayhtymän johtaja Sabah Samaletdin, puh. 044 056 2629, sabah.samaletdin@jikky.fi.

Hakuaika päättyy: 31.5.2019 klo 15.30.

--

JIK ky on Ilmajoen kunnan ja Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon palveluja sekä Kurikan sosiaalitoimen palvelut. Palvelemme n. 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee lähes 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista
WWW-osoitehttp://www.jikky.fi/
YhteystiedotKuntayhtymän johtaja Sabah Samaletdin, puh. 044 056 2629, sabah.samaletdin@jikky.fi.
Työpaikan osoitePappilantie 2, 60800 ILMAJOKI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa01.08.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.05.2019 klo 15:30
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jikky.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=714&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967375
Työnantajan viite714

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin