Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

JMGroove Oy Tampere

JMGroove Oy on pohjoisesta lähtöisin oleva telemarkkinointi- ja telepalvelualan yritys. Toimintamme jakautuu eri puolille Suomea, Tampereen toimipisteen ollessa yrityksen tärkein yksikkö. Työskentelemme erilaisten B2B ja B2C -projektien parissa, joiden toimeksiantajina on merkittäviä valtakunnallisia yrityksiä. Haemme nyt Tampereen tiimiimme innokkaita myyntineuvottelijoita!

Projektissa pääset kehittämään monipuolisesti myynti- ja asiakaspalvelutaitoja suojaustarvikealan asiantuntijana. Toimeksiantaja Lumiostore Oy on suomalainen maahantuontiyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja luotettavia suojausvarusteita niin yrityksille kuin kuluttajillekin.

Suojaustarvikealan asiantuntijana sinulla on tärkeä rooli auttaa jokaista yritystä suojaamaan liiketoiminnan jatkuminen myös pandemian aikana - jokainen myymäsi suojaustarvike edesauttaa koko Suomen pandemian tilannetta eteenpäin kohti parempia aikoja!

Kyseiseen projektiin haemme erittäin motivoituneita, reippaita ja tuloshakuisia myyjiä. Tässä työssä asenne ratkaisee ja omalla innokkuudella saat parhaan mahdollisen tuloksen aikaiseksi. Mikäli olet ulospäinsuuntautunut, et pelkää asiakaskontakteja ja olet valmis oppimaan uutta - ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Me koulutamme jokaisen työntekijän kyseiseen projektiin sekä myyntityöhön. Tarjoamme sinulle elinvoimaisen sekä innokkaan työilmapiirin ja meillä työskennellessä saat jatkuvan tuen sekä ohjauksen, jotta onnistut työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuleva työpisteesi sijaitsee Tampereen ytimessä, Klingendahlin uusissa toimistotiloissa. Kokoaikaisena työntekijänä työskentelet 7,5 tuntia päivässä ja työaika on klo 9-17. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus muodostuu takuupalkasta sekä myyntiprovisiosta.

Lähetä työhakemus tampere@jmg.fi tai soita Ville Nguyen +358 45 105 9366
WWW-osoitehttp://www.jmgroove.fi
YhteystiedotVille Nguyen +358 45 105 9366, tampere@jmg.fi
Työpaikan osoitePyhäjärvenkatu 5B, 33200 TAMPERE
Palkkauskuukausipalkka + myyntiprovisio
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian/sopim. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemustampere@jmg.fi
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710522

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin