Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hyllyttäjä-tiiminvetäjiä (30-37,5) Helsinkiin & V

Joblink Oy Helsinki

Haemme hyllyttäjä-tiiminvetäjiä Helsinkiin ja Vantaalle!

Oletko sinä ripeän työtahdin omaava järjestelmällinen henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta hyllytyksestä? Omaatko kyvyn tehdä töitä tehokkaasti hymy huulilla tiukankin aikataulun mukaisesti? Kykenetkö omalla esimerkilläsi ja toiminnallasi motivoimaan myös muita tekemään töitä tehokkaasti? Mikäli vastasit kyllä kaikkiin, saatat olla hakemamme henkilö!

Hyllyttäjä-tiiminvetäjän työssä on tärkeää hahmottaa oma sekä tiimin tahti ja rytmi, sekä olla aina askeleen edellä käden seuratessa perässä. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Meidän perehdyttäjämme, sekä toimistolla että kaupoilla ovat itse kaupan alan ammattilaisia ja tarjoavat sinulle tarvittavan lähtölaukauksen tiiminvetäjän työhön ja tukevat sinua ongelmien tullessa vastaan. Hyllytystyö tapahtuu pääsääntöisesti aamupäivisin maanantaista lauantaihin klo. 6:00 alkaen. Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työsuhteen 30-37,5 h/vko.

Etsimämme hyllyttäjä-tiiminvetäjä vastaa teollisen hyllytyksestä kokonaisuutena ja pääsee tekemään tiivistä yhteistyötä kaupan myymäläpäällikön kanssa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta hyllytystehtävistä sekä esimiestyöstä. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen K-ryhmän eri järjestelmistä, Symppiksen käytöstä sekä kokemuksen osastovastaavan työn sisällöstä. Hyllyttäjä-tiiminvetäjä suunnittelee kunkin päivän kulun ja tiedottaa siitä muita. Tiiminvetäjän rooliin kuuluu myös uusien työntekijöiden perehdyttäminen hyllytystehtäviin.

Hakemamme henkilö:

- Omaa aikaisempaa kokemusta hyllyttäjän tehtävistä
- Omaa vahvat organisointitaidot
- On joustava tiimipelaaja, joka motivoi muita omalla esimerkillään
- On kerryttänyt jo kokemusta esimiestyöstä
- Omaa loistavan paineensietokyvyn
- Tuntee olonsa kotoisaksi asiakkaiden keskellä kovassakin kiireessä
- Pystyy työskentelemään mahdollisimman joustavasti
- On sosiaalisesti lahjakas asiakaspalvelija
- Hallitsee erinomaisesti suomen kielen, muu kielitaito katsotaan eduksiTyö alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus oheisesta linkistä!

Katso myös lisää avoimia työpaikkoja osoitteessarerky.joblink.fi.JOBLINK OY on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Joblink kouluttaa ja perehdyttää yrityksille vuokraamaansa henkilöstöä aktiivisesti sekä huolehtii heidän lakisääteisistä eduistaan. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä reitin vakituiseen työsuhteeseen. LAATU on edellytyksenä omassa toiminnassamme, myymissä palveluissamme kuten myös palkkaamassamme henkilökunnassa. Joblink on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoima jäsenyritys.
WWW-osoitehttp://www.joblink.fi
YhteystiedotEmmi, emmi.liukka@joblink.fi
Työpaikan osoitePÄÄKAUPUNKISEUTU, 00370, Helsinki, 00370 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.joblink.fi/jobs/780670-hyllyttaja-tiiminvetajia-30-37-5-helsinkiin-vantaalle
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175119
Työnantajan viite129117

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin