Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelupäällikkö

Joensuun kaupunki Joensuu

Suunnittelupäällikkö

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Kaupunkiympäristön toimiala hakee suunnittelupäällikköä yhdyskuntatekniikan tulosalueelle. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen paikan joukkueessa, joka vastaa koko kaupungin katujen, puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden yleisten alueiden kehittämisestä.

Suunnittelupäällikön tehtäviä ovat mm. yhdyskuntateknisten esi- ja yleissuunnitelmien laatimisen ohjaus ja koordinointi sekä asiantuntijatehtävät yleis- ja asemakaavoitusvaiheissa, kaupungin omien suunnitteluresurssien käytön koordinointi sekä suunnittelukonsulttien ohjaaminen. Lisäksi tehtävään voidaan sisällyttää erilaisia kehittämistehtäviä tai erityisosaamisalueiden tehtäviä valittavan henkilön vahvuuksien mukaan

Edellytämme valittavalta henkilöltä teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa insinöörin tutkintoa ja kokemusta infrarakenteiden suunnittelusta. Arvostamme kykyä ja kokemusta suunnitteluprojektien vastuulliseen ohjaamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä tietokoneavusteiseen suunnitteluun. Lisäksi mallipohjainen suunnittelukokemus ja Novapoint-suunnitteluohjelmiston tuntemus on eduksi tehtävässä onnistumisessa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Toistaiseksi jatkuva virkasuhde alkaa viimeistään 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa http://www.joensuu.fi/toihin-kaupungille

Aiemmat hakemukset tehtävään huomioidaan.

Hakuaika päättyy perjantaina 7.8.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antavat suunnittelupäällikkö Timo Ritala, puh 050 566 1432, timo.ritala@joensuu.fi tai kaupungininsinööri Tero Toivanen, puh 050 310 9779, tero.toivanen@joensuu.fi.
WWW-osoitehttp://www.joensuu.fi
YhteystiedotTimo Ritala timo.ritala@joensuu.fi 050 566 1432
Työpaikan osoiteMuuntamontie 6, 80100 JOENSUU
PalkkausTyöehtosopimuksen mukainen
Työ alkaa01.10.2020, Tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.08.2020 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jns.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3088&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387253
Työnantajan viite3088

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin