Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yhteisöohjaaja

Joensuun kaupunki Joensuu

YHTEISÖOHJAAJAN TEHTÄVÄ

Yhteisöohjaaja on Enon alueen nuorisotyöntekijä, joka työskentelee koko yhteisön kehittämiseksi Enon alueella (Eno ja Uimaharju).

Yhteisöohjaajan työtehtäviin kuuluu toiminnan järjestäminen yhdessä nuorten ja alueen muiden toimijoiden kanssa, koulunuorisotyö, tapahtumien tuottaminen ja harrastustoimintojen kehittäminen. Työnkuva on uusi, joten pääset kehittämään työnkuvaa itsesi näköiseksesi.

Olet sopiva tehtävään jos
puhut ja kuulet nuoria ja teet nuorten kanssa et puolesta
käytät monipuolisesi yksilö- ja ryhmäohjauksen menetelmiä erilaisissa toimintaympäristöissä
työskentelet muiden toimijoiden kanssa verkostossa, mutta sinulta luonnistuu myös itsenäinen työskentely

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla yhteisöpedagogi, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja tai juuri sinun koulutuksesi, jos perustelet sen hyvin.

Haku päättyy 25.8.2019 klo 15.00.

Haastattelut järjestetään 29.8.2019. Tehtävä täytetään 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vakituinen ja siinä on neljän kuukauden koeaika. Palkkaus kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (02VAP060).

Huomioithan, että työ sisältää iltatyötä, satunnaisesti viikonloppu- ja leirityötä ja sen suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Ilahtuisimme myös videoesittelystäsi!
WWW-osoitehttp://www.joensuu.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa nuorisotyön koordinaattori Annu Jantunen puh. 050 596 4560, sähköposti: annu.jantunen@joensuu.fi
Työpaikan osoite81200 ENO
PalkkausKVTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa02.09.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.08.2019 klo 15:00
Jätä hakemuswww.joensuu.fi/rekrytointi
Ilmoitus jätetty23.07.2019
Ilmoitusnumero10036955

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin