Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

JSP Life Oy Espoo

Ole.Fit Espoo etsii uutta Fysioterapeuttia/Osteopaattia/Hierojaa ja/tai Naprapaattia sekä Personal traineriä -tiimiinsä! Haemme 2-3 henkilöä mukaan dynaamiseen joukkoomme!

Viimeisen 4 vuoden aikana, Ole.Fit Espoo on jo laajentunut kertaalleen ja tulevana kesänä laajennumme taas uusiin mittoihin! Etsimämme hoitohenkilö/t pääsee luomaan kokonaan uuden palveluympäristön elokuun aikana valmistuviin hoitotiloihimme! Personal trainerille on valmis siluetti, jonka avulla työstekentely on yksinkertaista aloittaa tiloissamme.

Liikunta- ja hyvinvointiketju Ole.Fit on maan kolmanneksi suurin kotimainen kuntokeskusketju. Ole.Fit Kuntokeskukset on laajentunut nykyiseen mittaansa, 34 keskuksen kokonaisuudeksi ympäri Suomen ja lisää aukeaa koko ajan! Olemme nopeimmin kasvava kuntokeskusketju Suomessa.
Ole.Fit Espoo sijaitsee Espoon Suvelan ja Tuomarilan rajalla.

Oletko MYYNTIHENKINEN, ENERGINEN ja ASIAKASLÄHTÖINEN liikunta-alan ammattilainen tai alalle vasta suuntaava henkilö, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista?

Työtehtävät tarkentuvat sinun omien mielihalujesi pohjalta ja on hyvinkin joustavasti räätälöitävissä kuntokeskusta kokonaisvaltaisesti palvelevaksi kokonaisuudeksi. Hoitohenkilö/t aloittavat tiloissamme uuden toimintakonseptin rakentamisen, jolle alueella on huutava kysyntä. Valmentajamme esimerkiksi sopivat asiakkaidemme kanssa kuntokartoituksia sekä ohjaavat heitä. Lisäksi he tekevät liikunnan ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaista suunnittelua, aktiivista asiakashankintaa, sekä ruokavalion suunnittelua. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yleiset asiakaspalvelun työtehtävät. Motivointi liikunnalliseen elämäntapaan on meille sydämen asia!

Tärkeintä meille on asiakas edellä tekeminen, joka ohjaa muuta toimintaasi.
Tarjoamme määrätietoisille ja innostaville henkilöille markkinoiden parhaat työkalut onnistumiseen, myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön ja mahdollisuuden edetä yrityksessä vastuullisimpiin työtehtäviin.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (Fysioterapeutti, Osteopaatti, Hieroja, Napropaatti ja/tai Personal Trainer. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla), pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Tässä työnhaussa persoonallisuus ratkaisee, koska haemme vauhdikkaaseen joukkoomme tiimipelaajia, jotka taitavat niin asiakaspalvelun kuin myyntityönkin aina iloisella ja avoimella mielellä, kiireenkin alla.

Kolahtiko? Älä siis aikaile vaan laita meille hakemusta tulemaan. Kerro meille taustastasi ja miksi juuri sinut pitäisi valita. Työhaastattelut alkavat jo hakuaikana ja valitsemme tehtäviin heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
WWW-osoitehttps://espoo.ole.fit
YhteystiedotJoonas Pinomaa, Puh: 0445040560, joonas.pinomaa@ole.fit
Sari Pinomaa, Puh: 0445029171, sari.pinomaa@ole.fit
Työpaikan osoiteSokinsuonkuja 4, 02760 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHETI
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:55
Jätä hakemusTiedustelut arkisin klo 12-15
Joonas Pinomaa, Puh: 0445040560, joonas.pinomaa@ole.fit
Sari Pinomaa, Puh: 0445029171, sari.pinomaa@ole.fit
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394960

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin