Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Juhta Oy Tampere

Kalkun palvelukoti Tampereella etsii ohjaajia erimittaisiin sijaisuuksiin. Kalkku tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle henkilölle ja on osa Honkalampi-konsernia. Tiimi muodostuu lähihoitajista, sosionomista ja sairaanhoitajista. Kalkussa arki on jokaisen asukkaan näköistä! Vuoden kierto sesonkeineen ja tapahtumineen ohjaa Kalkun arkea ja yhteisiä tekemisiä.

Ensisijaisesti haussa on määräaikainen henkilö 30.9.2019 asti kestävään sijaisuuteen, mutta jatkossa mahdollisuus satunnaisiin vuoroihin myös vaikkapa opiskelun tai päätyön rinnalle. Sinä voit olla lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja tai perushoitaja.

Työntekijän tehtävänä on vastata asukkaidemme ohjaus- ja hoitotyöstä osana tiimiä. Kokemus kehitysvammatyöstä luetaan hakijalle eduksi. Työ on jaksotyötä, palkkaus sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Honkalampisäätiö on suomalainen, yhteiskuntavastuullinen yritys, jonka tavoitteena on taata kaikille esteetön ja sujuva arki. Olemme laaja-alainen ja useiden eri alojen ammattilaisista koostuva konserni. Valikoimastamme löydät monipuolisesti asumiseen, työllistämis- ja HR-toimintaan, terapiaan ja kuntoutukseen, henkilökohtaiseen apuun, päihdeongelmiin ja kommunikaatioon liittyviä palveluita. Honkalammen eri yksiköissä työskentelee lähes 500 työntekijää. Toimipisteitä meillä on 22 paikkakunnalla ympäri suomea.

https://www.honkalampi.fi/palvelumme/asumispalvelut/
WWW-osoitehttps://www.ehtahenkilostopalvelut.fi/
YhteystiedotHenkilön rekrytoinnista vastaa Ehta Henkilöstöpalvelut, lisätietoja tehtävästä saat: ehtahenkilostopalvelut@hl-s.fi
Työpaikan osoiteJuoksuhaudankatu 7, 33330 TAMPERE
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö, Myös osa-aikatyötä tarjolla
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy21.07.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.recright.com/careers/fi/ehta/ohjaajan-sijaisuuksia-5d077ae6c149020fc3aafbeb
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004544

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin