Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-suunnittelija

Jukkatalo Oy Oulu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 51-vuotias Jukkatalo on valittu jo yksitoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2018 oli 139 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 670. Liiketoiminnan kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

LVI-suunnittelijaa

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-suunnittelu ja -massoittelu yhteistyössä muiden suunnittelijoiden ja työnjohdon kanssa. Työpisteesi sijaitsee Oulunsalon toimistollamme.

Odotamme sinulta LVI-insinöörin koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, työmaakokemus on eduksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja omaat positiivisen asenteen. CADS-suunnitteluohjelman tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa työporukassa. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla kasvavassa yhtiössä sekä konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi 31.8.2019 mennessä osoitteeseen samuli.lehtola@jukkatalo.fi. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.jukkatalo.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antavat LVI-suunnittelija Samuli Lehtola 020 770 7123 tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola 020 770 7189.
Työpaikan osoiteAutomaatiotie 1, 90460 OULUNSALO
Palkkauskoulutuksen ja kokemuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSyyskuussa tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
Haku päättyy31.08.2019
Ilmoitus jätetty23.07.2019
Ilmoitusnumero10037068

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin