Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Laajennettu haku Pienennä haku
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Toimitilahuoltaja

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ryHelsinki

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on Suomen suurin ammattiliitto. Sen noin 240 000 jäsentä työskentelevät kuntien, kuntayhtymien, valtion, yksityisten hyvinvointipalvelujen sekä seurakuntien palveluksessa. Lisätietoja www.jhl.fi

Haemme

toimitilahuoltajaa

liiton keskustoimistoon Helsinkiin

Tehtäviin kuuluu toimisto-, kokous- ja koulutustilojen siivous.

Hakijalta edellytämme laitoshuoltajan koulutusta ja/tai hyvää työkokemusta, kykyä työskennellä tiimissä sekä joustavuutta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot, monipuoliset, vaihtelevat ja itsenäiset tehtävät ammattitaitoisessa tiimissä ja viihtyisässä ympäristössä. Työaika vaihtelee klo 7.00 ja 18.00 välisenä aikana ja tarvittaessa myöhempäänkin.

Hakemukset 30.9.2013 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä haettavasta tehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilahuollon tiiminvetäjä Minna Rödlin, puh. 040 742 8690 tai kiinteistöpäällikkö Jouko Alastalo, puh. 010 7703 238.

Lähde: Oikotie

1044 päivää sitten