Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltoasentaja

JuuresVakka Oy Laitila

HUOLTOASENTAJA

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti Juuresvakka Oy:n huolto- ja kunnossapitotehtävät. Yrityksen laitekanta koostuu pesu-, lajittelu- ja pakkauskoneista sekä niiden kuljettimista, lisäksi huoltoasentajien vastuulla on kiinteistön huoltotehtävät ja osittain myös trukkikalustosta huolehtiminen.

Olet itsenäinen, omaan päätöksentekoon ja itsesi johtamiseen kykenevä, mutta pystyt työskentelemään myös tiimissä. Sinulla on kokemusta laitehuolloista ja -asennuksista. Sähköasentajan koulutus ja kokemus on ehdottomasti plussaa. Lisäksi englannin kielen taidosta on etua.

Työ on vuorotyötä ja vaatii jonkin verran joustavuutta työaikojen suhteen. Ala on hektinen ja tilanteet muuttuvat nopeasti, mutta työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Juuresvakka Oy on Laitilan Kodjalassa sijaitseva juurespakkaamo, joka kuuluu Suomen johtavaan vihanneskauppaa harjoittavaan yritykseen Vihannes-Laitila Oy:hyn. Konsernin liikevaihto on n. 36 miljoonaa euroa ja yritysryhmässä työskentelee keskimäärin 100 alan ammattilaista. Asiakaskuntamme kattaa kaikki merkittävät kaupan keskusliikkeet ja huomattavan osan elintarviketeollisuutta.
WWW-osoitehttps://www.vihanneslaitila.fi/vihannes-laitila-ko
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa tuotanto- ja huoltopäällikkö Harri Mäkinen, harri.makinen@vihanneslaitila.fi, puh. 050 597 8997 arkisin klo 9-17 välisenä aikana.
Työpaikan osoiteJusinkuja 18, 23800 LAITILA
Palkkaussop.muk.
Työ alkaasop.muk.
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy13.04.2021
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sähköpostilla harri.makinen@vihanneslaitila.fi
Ilmoitus jätetty06.04.2021
Ilmoitusnumero10689188

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin