Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoromestariharjoittelija, Jyvänen Martinlaakso

Jyvänen Martinlaakso Vantaa

GastroPub Jyvänen sijaitsee Kehäradan varrella hyvien kulkuyhteyksien äärellä Martinlaaksossa. Meillä on tarjolla maistuvia ruoka ja laaja valikoima kelpo juomia. Ruoka on intohimomme - se näkyy ja maistuu!

Oletko hyvä kokki? Oletko jonkun aikaa jo miettinyt, mikä voisi olla seuraava askel urallasi? Esimiesharjoittelijan paikka Jyväsessä saattaa olla juurikin se pohtimasi mahdollisuus! Meillä on aidosti mukava porukka ja intoa ja osaamista tulevaisuuden esimiesten valmentamiseen. Jos ruoka on sinunkin intohimosi, et säikähdä kiireisiäkään hetkiä ja varmistat luonnostasi jokaisen annoksen laadun kannattaa nyt laittaa hakemus tulemaan. Mahdollisuutesi paranevat entisestään, jos kykenet sekä työskentelemään yksin että tiedät olevasi oman tiimin kanssa yhteen hiileen puhaltava joukkuepelaaja.
Keittiömestarimme Petri Huomanen odottaa jo suurella innolla sinua meille - toki me muutkin!

Tarjoamme luotettavan työnantajan, jonka kautta on erinomaiset mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi. Lisäksi saat vierellesi loistavan tiimin unohtamatta tietenkään huikeita henkilökuntaetujamme.

Lähde: sok.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin