Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sopimusasiantuntija

Jyväskylän Energia Oy Jyväskylä

Jyväskylän Energia -yhtiöiden perustehtävä on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Jyväskylän Energia -konsernissa työskentelee 257 ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 210 miljoonaa euroa. Jyväskylän Energia Oy:n omistaa Jyväskylän kaupunki.

Haluatko olla luomassa uuden ajan energia- ja vesiyhtiötä? Me uskomme, että monimutkaisessa maailmassa voi luoda asiakkaille selkeitä ratkaisuja.

Tehtäviisi kuuluvat rakentajapalvelun tehtävät, tilausten ja sopimusten käsittely sekä suurten liittymishankkeiden vastaanottaminen ja koordinointi. Varmistat asiakkaille luvattujen toimenpiteiden toteutumisen aikataulun puitteissa. Osallistut sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon liittymissopimusten laadintaan ja hallintaan.

Työssä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä oppia nopeasti uusien järjestelmien käyttö. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset taidot suomen kielellä, eduksesi katsotaan englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallitseminen. Olet yhteistyökykyinen ja joustava toimija, jolla on osaamista myös projektien vetämisestä.

Edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta. Sinulla on rakennusteknistä tuntemusta sekä kykyä tulkita tehtävään liittyvää lainsäädäntöä. Eduksesi katsotaan laki- ja sopimusoikeudellinen osaaminen sähkön, lämmön ja vesihuollon parista.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja monipuolisen työnkuvan.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: verkkopalvelupäällikkö Pirjo Pasanen, pirjo.pasanen@jenergia.fi p. 044 3664065

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.10.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.
WWW-osoitehttp://www.jyvaskylanenergia.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä: verkkopalvelupäällikkö Pirjo Pasanen pirjo.pasanen@jenergia.fi p. 044 3664065
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.jyvaskylanenergia.fi/tule-toihin?rmpage=job&rmjob=57
Ilmoitus jätetty21.09.2019
Ilmoitusnumero10108185
Työnantajan viite125257

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin