Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pakettiautonkuljettaja

Jyväskylän Jakelut Oy Jyväskylä

Jyväskylän Jakelut Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. Etsimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista

PAKETTIAUTONKULJETTAJAA

Työtehtäviisi kuuluu mainospainotuotteiden vastaanotto ja esikäsittely kuljetusta varten, sekä lehtien ja mainoksien kuljettaminen pakettiautolla jakajillemme. Lisäksi osallistut mm. mainosten lajitteluun, jakelutyöhön, jakelupiirien talousmäärälaskentoihin, sekä puhelinpäivystyksiin.

Työtä on tarjolla noin 2-4 työvuoroa viikossa, vaihdellen tarpeen mukaan. Työtä tehdään tarpeen mukaan aamu- ja iltavuoroissa, työpäiviä voi olla myös viikonloppuisin.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta, sekä hyvää paikallistuntemusta. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön.

Jos pidät vaihtelevasta työstä ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin, olet etsimämme henkilö.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kirsi.ruokonen@ssm.fi, otsikolla "Pakettiautonkuljettaja". Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jyväskylän Jakelut Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 247 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 300 työntekijää.
WWW-osoitehttp://www.jyvaskylanjakelut.fi/
YhteystiedotKirsi Ruokonen, kirsi.ruokonen@ssm.fi
Työpaikan osoiteSievisenmäentie 8 B, 40420 JYSKÄ
PalkkausAKT:n TESin mukainen
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.12.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10171338

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin