Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet

Jyväskylän kaupunki Jyväskylä

Jyväskylän kaupunki hakee perusopetukseen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJIA

eri mittaisiin sijaisuuksiin perusopetuksen kouluihin.

Koulunkäynninohjaajana toimit luokassa / luokissa, pienryhmissä tai henkilökohtaisena ohjaajana erilaisissa opetuksen ja kasvatuksen toimintaympäristöissä ohjaamalla ja avustamalla oppilasta. Lisäksi voit toimia ohjaajana perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa (Jälkkäri-toiminta) ja/tai kehitysvammaisten ja autististen koululaisten aamu- ja iltapäivä- sekä lomatoiminnassa (VERTTI-toiminta) tai varhaiskasvatuksessa. Työtehtäviisi voi kuulua myös koulun järjestelytehtäviä eli ns. vahtimestarin tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynninohjaajan tehtävään on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai muuta soveltuvaa koulutus.

Sijaisten kohdalla huomioimme tarvittaessa myös muuten tehtävään soveltuvat hakijat. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksista, kannattaakin sinun ehdottomasti ilmoittautua sijaisrekisteriin (koulutustaustastasi riippumatta)!

Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisuuteen valitun esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Haastattelemme sijaisrekrytointiin ilmoittautuneita koulunkäynninohjaajia vain sijaistarpeiden mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse varata haastatteluaikaa, vaan olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun. Huolehdithan että hakemuksesi ja yhteystietosi ovat ajan tasalla. Huomioithan, että tämä rekrytointi koskee vain koulunkäynninohjaajien sijaisuuksia.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.jyvaskyla.fi
YhteystiedotJyväskylän kaupungin rekrytointi
Marjo Takkinen, henkilöstöasiantuntija
puh. 050 311 8817 tai sähköpostitse marjo.takkinen@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy30.09.2025 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-54-1330-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11107888
Työnantajan viiteJYV-54-1330-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin