Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Jyväskylän kaupunki Jyväskylä

Jyväskylän kaupunki hakee Vammaispalveluiden varahenkilöstöön

KOLMEA OHJAAJAA

määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle
- 3.8. - 31.10.2020
- 3.8. - 31.12.2020 (2 työsuhdetta)

Etsimme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa työntekijää. Tarjoamme aloitteelliselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiselle osallisuutta innostuneessa, oppivassa ja moniammatillisessa tiimissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen. Tehtävä sisältää monipuolista, monialaista ja haastavaa työtä yhteistyössä asumisen ja päivä- ja työtoiminnan muiden ohjaajien kanssa. Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosiaalialan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme hakijalta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvuutta. Toivomme hakijalta myös kokemusta kehitysvammaisten ja -autisminkirjon asiakkaiden parissa työskentelystä. Lisäksi korvaavien ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen on suotavaa. Eduksi katsotaan, että hakijalla on voimassa oleva hygieniapassi, AVEKKI-koulutus sekä ensiapukoulutus. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LOP) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.jyvaskyla.fi
YhteystiedotOhjaaja Laura Vakkila, puh. 014 266 3798 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus.
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy27.07.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-52-667-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395872
Työnantajan viiteJYV-52-667-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin