Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perhetukikodinohjaaja Mattilaan

Jyväskylän kaupunki Jyväskylä

Mattilan perhetukikoti on vuonna 1981 perustettu Jyväskylän kaupungin ylläpitämä lastensuojeluyksikkö, johon kuuluu ympärivuorokautisesti toimiva 7-paikkainen kriisi- ja vastaanotto-osasto alle 12-vuotiaille lapsille, lyhytaikaisen perhehoidon tuki sekä avomuotoinen perhekuntoutus 6 perheelle. Perhetukikodissa työskennellään moniammatillisissa tiimeissä, 19 ammattilaisen työyhteisössä.

Nyt haemme

PERHETUKIKODINOHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 31.12.2019-10.11.2020.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän lastensuojelun laitosmuotoisessa kriisi-, arviointi-, ja kuntoutustyössä. Kriisi- ja vastaanotto-osastolle sijoitetaan pääasiassa alle 12-vuotiaita lapsia kaikkina vuorokaudenaikoina, joko kiireellisesti tai avohuollon tukitoimena. Sijoitusajat vaihtelevat vuorokaudesta puoleen vuoteen. Perhetukikodinohjaajan tehtävä koostuu ammatillisesta hoito- ja kasvatustyöstä, erityisen tuen tarpeiden tunnistamisesta ja huomioimisesta sekä turvallisen ilmapiirin luomisesta. Perhetukikodinohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä lasten läheisten ja verkostojen kanssa. Työ on kolmivuorotyötä. Hoito- ja kasvatustyön arkea sujuvoittaa se, että kodinhoidollisista tehtävistä huolehtii pääasiassa ruokapalvelutyöntekijä sekä erilliset siivouspalvelut.

Nyt haettavalta perhetukikodinohjaajalta edellytämme erityisesti taitoa ja kokemusta 8-12 -vuotiaiden ohjaamisessa ja kasvatuksessa. Tehtävässä tarvitaan kykyä toiminnalliseen, suunnitelmalliseen ja hoidolliseen työotteeseen sekä ryhmänohjaustaitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomi (AMK) tai vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto. Lastensuojelun laitoshuollon työkokemus katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytetään työkokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä, hyviä yhteistyö- viestintä-, ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä tiimi- että itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Arvostamme hakijoilla avointa ja positiivista asennetta ja innokkuutta työskennellä lasten ja varhaisnuorten kanssa. Tehtävässä tarvitaan kykyä toiminnalliseen, suunnitelmalliseen ja kuntouttavaan työotteeseen sekä ryhmänohjaustaitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 31.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävä edellyttää ajantasaista lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista viipymättä työsuhteen alussa. Valitun on myös ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.jyvaskyla.fi
YhteystiedotPerhetukikodin johtaja Reetta Hänninen, puh. 014 266 3531
Tiimivastaava Tiina Puistola puh. 014 266 8507

Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus.
Työ alkaa31.12.2019, 31.12.2019
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy13.12.2019 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-52-1363-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10176070
Työnantajan viiteJYV-52-1363-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

21 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin