Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistosihteeri

Jyväskylän kaupunki Jyväskylä

Haemme Keski-Suomen sijaishuoltoyksikköön

SIHTEERIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8. - 31.12.2020.

Keski-Suomen sijaishuoltoyksikkö tarjoaa sijaishuollon palveluita maakunnan 23 kunnalle kuntasopimuksen mukaisesti. Sihteerin tehtävänä on muun muassa huolehtia kuntalaskutuksesta ja muista talousasioista, tuki- ja sijaisperhevalmennuksiin liittyvistä käytännön asioista, sijaisperheiden koulutusten ja työkokousten käytännönjärjestelyistä sekä tilastoinnin tehtävistä yhteistyössä esimiehen ja yksikön muiden työntekijöiden kanssa. Lisäksi sihteeri vastaa monista muista toimistotyön tehtävistä. Sihteerin tehtävänä on jatkossa vastata myös sosiaalipäivystysyksikön toimistotyön tehtävistä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva perustutkinto. Työ edellyttää aikaisemmin hankittua vankkaa ja monipuolista toimistotyön osaamista. Etuna on kaupungin organisaatioiden tuntemus. Työnkuvan laaja-alaisuus vaatii toimistotyön osaamisalueiden ohella työntekijältä hyviä sosiaalisia taitoja mm. markkinointi-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Tietotekniikan hyvä hallinta ja osaaminen on eduksi työssä. Omien työtehtävien ohella sihteerin tehtävänä on tukea toiminnallaan eri tilanteissa yksikön perustehtävien toteutumista. Myös kehittämistehtävät ovat osana työtehtävää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 3.8.2020. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.jyvaskyla.fi
YhteystiedotJohtava sosiaalityöntekijä Maarit Kinnunen, puh. 014 266 3625 tai maarit.kinnunen@jyvaskyla.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus.
Työ alkaa3.8.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy15.07.2020 klo 10:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-52-758-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395229
Työnantajan viiteJYV-52-758-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin